Få styr på udstyr, inden baby kommer til verden

Som mor ved jeg, at det er utrolig vigtigt at have styr på alle de praktiske sager, inden baby kommer til verden. Når du først har født, er du nemlig fuldt optaget af din søn eller datters behov og har ikke nødvendigvis tid til at tonse byen rundt efter babyudstyr. Du bør derfor have styr på alle de praktiske ting og det nødvendige udstyr, inden du føder dit barn.

Det er selvfølgelig forskelligt fra mor til mor, om man ønsker at købe sit udstyr brugt, om man kan arve babytøj af veninder, eller om man ønsker at give sit barn helt nyt udstyr. For mig har det altid været vigtigt at have fokus på kvalitet og gode materialer. Uanset om du køber dit babyudstyr brugt eller fra ny, mener jeg derfor, at det er okay at være kræsen. Hvis du køber udstyr i god kvalitet, vil det nemlig holde længere og kunne blive genbrugt, sælges videre eller foræres til veninder. Derudover betyder god kvalitet naturligvis også, at dit barn får udstyr i lækre materialer, hvilket selvfølgelig kan mærkes.

Lækkert tøj i gode materialer

Når baby kommer til verden, skal der først og fremmest være styr på tøj og tilbehør. I de første par uger er du sandsynligvis opmærksom på babys behov 24 timer i døgnet, og derfor er det en stor belastning, hvis du skal ud og shoppe babytøj midt i det hele.

Når der skal købes babytøj, er det vigtigt for mig, at tøjet er i god kvalitet og lækre materialer. Endnu bedre er det, hvis tøjet er økologisk og bæredygtigt, hvilket i den grad er et kvalitetsstempel. Du vil naturligvis gerne give din søn eller datter det bedste af det bedste, og derfor kan du med fordel kigge efter babytøj på nettet, hvor der virkelig er nogle gode hjemmesider med tøj af høj kvalitet. www.littlekids.dk er f.eks. en favorit herhjemme, fordi de har et stort udvalg af lækkert kvalitetstøj til de mindste. Her kan du måde finde tøj til nyfødte såvel som til børn. Mange af deres pieces er desuden unisex, hvilket gør det let at genbruge babytøjet. Derudover har de fokus på kvalitet, økologi og bæredygtighed, og hjemmesiden er derfor perfekt til mødre, der vægter netop det højt.

Unik babysovepose

Mange associerer babyudstyr med barnevogn, puslebord, bleer og tremmeseng. Men andet smart udstyr til baby er også kommet på markedet, og et af dem er babysoveposen. Jeg er selv helt forelsket i det smarte og enormt praktiske påfund, som sørger for, at baby får en bedre og mere rolig søvn. Babysoveposen eller sleepingbag er en dyne, som holder dit barn varmt og trygt, når han eller hun skal sove. Soveposen forhindrer, at baby får dynen over hovedet eller sparker dynen af, hvilket betyder færre opvågninger og en roligere søvn. Babysoveposen kan købes på www.sleepybag.dk og er helt ideel til nybagte mødre, der ønsker, at baby skal falde hurtigt i søvn og sove lange, rolige lure. Soveposen kan desuden fås til nyfødte, men også til større babyer og små børn.