Gør dit barn klar til institution!

kids-world-ninemonths-dk

Det er en stor omvæltning for både mor og barn, når barnet skal begynde i institution. Det går op for mange mødre, at tiden med barnet bliver mindre og mere dyrebar, og der er en masse bekymring forbundet med det. Som forældre kan du gøre dit for, at dit barn får den bedste oplevelse i institutionen. Det vigtigste er nemlig, at barnet har behageligt tøj på, og kan lege udenfor uden, at fryse eller blive generet af vejret. Står du og mangler inspiration til, hvilket tøj du skal kigge efter eller hvilket tøj du skal sende med dit barn i institution – så læs med her.

Behageligt tøj gør dit barn glad!

Dit barn skal lege hele dagen, og derfor anbefales det, at barnet får noget blødt tøj på, som ikke strammer nogen steder. De skal kunne hoppe, trille og danse uden, at tøjet genererer dem. Så vær opmærksom på, at dit barn har noget lækkert tøj, som det kan bevæges sig i. Det vil dit barn takke dig for!

Overtøjet er det vigtigste!

Varmt og tørt overtøj er det vigtigste for dit barn. Ofte er en flyverdragt for varm til barnet, så du skal sikre dig, at dit barn har andet overtøj med, som for eksempel regntøj. Barnets bevægelser er samtidig begrænset med flyverdragt på, hvorimod et sæt regntøj er nemt at befærde sig i. Så rust dig med både en flyverdragt, et sæt regntøj og en varmere jakke, som barnet kan få på, hvis det bliver køligere.

Det rette fodtøj til alt vejr

Det allervigtigste for dit barn er, at det har noget ordentligt fodtøj at gå i. Størrelsen skal passe til barnets fod, og fodtøjet skal passe til vejret. Det er derfor en god idé, at have både sandaler, hjemmesko, gummistøvler eller vinterstøvler og kondisko liggende i institutionen. På den måde er du sikker på, at det ikke er fodtøjet som holder dit barn fra at lege i alt slags vejr.

Hue og handsker – hold de små øre og hænder varme

Dit barn leger mest ude, når det er i institution. For at undgå sygdomme og ondt i ørerne, er det en rigtig god idé, at du har nogle huer liggende i institutionen. Elefanthuer går ned om halsen, så de er ideelle til udendørs leg. De falder ikke af, og børnene kan ikke selv hive dem af. Samtidig holder de ørerne varme, og sygdommene ude. Det samme gælder handsker. Find nogle handsker, som dit barn vil gå med, og hav et par stykker i institutionen. Børn rører ved mange ting i løbet af en dag, så der skal være skifte handsker klar til de små fingre.

Er dit barn klar til, at komme i institution?

Vil du gerne have mere inspiration til forskellige modeller og mærker af børnetøj, som skal være med til at gøre dit barnets hverdagen og oplevelsen i institutionen bedre og sjovere, kan du finde det på Kids-world.dk. Der er noget til enhver smag og pengepung. Se på kids-world.dk og lad dig inspirere af det store udvalg af børnetøj med gode priser og altid gratis fragt.