Kæledyr til baby – hvis ja, hvornår?

Selvfølgelig skal baby da have et kæledyr, eller selvfølgelig skal VI da have et kæledyr!

Lille eller stor hund?

Der er ingen tvivl om, at det at få et kæledyr ind i huset, samtidig med at lille Mikkel, eller Liva har meldt sin ankomst, kan være noget af en kamel at sluge – især hvis man vælger en hund og især hvis det er en hvalp. Der er mange overvejelser man skal gøre sig, for det er fuldstændig som at få et barn mere – i nogen tilfælde i hvert fald. Men sikke en glæde det også kan give, både for dig og din lille nye baby. Det store spørgsmål er bare, om det skal være en stor eller lille hund… og ikke mindst hvilken race…

De fleste hunde, er sindsyg tålmodige og tolerante over for babyer, eller børn generelt. Og når først baby, kan være så meget med, at han/hun rent faktisk lægger mærke til hunde, så kan der opstå nogle fantastiske øjeblikke. Jeg har selv en lille hund på 6 måneder OG en baby på 1 år. De to banditter har så meget glæde af hinanden. Hunden bliver nusset, kysset og krammet, til gengæld giver hunden min lille pige, en masse hundekys, som hun synes er det sjoveste i hele verden.

Valg af hundefoder er alfa omega

Hundelegetøjet bliver også ret hurtigt en del af deres fælles leg. Baby kaster med legetøjet – hunden henter. Det er SÅ fint!! De deler også ret tit middagsmad, eller nærmere alle måltider 🙂 Hunden synes det er vældig spændende, at sidde lige nede under højstolen, når baby får rugbrødshapsere, for baby ved da godt at hunden vil have noget at maden. Så rugbrødshapserne flyver lystigt ud over kanten og lige ned i munden på hunde – det er underholdning på højt plan, ifølge baby. Apropos mad, så er hundemaden altså en vigtig faktor, når det kommer til hundens velvære. Jeg kan helt klart anbefale hundefoder fra Oliver’s Petfood. De kører bl.a. en kornfri udgave af deres hundefoder, som er klart det bedste.

Skriv en kommentar