Børn elsker legetøj fra bObles

Legetøj til børn kan opdeles i mange kategorier, men det vigtigste for dine småbørn i familien er jo, at de får glæde af legetøjet, og at det samtidigt er stimulerende og belærende på en positiv måde, dvs. at det er pædagogisk korrekt at anvende. Du bør især være opmærksom på en spændende type legetøj af mærket bObles, som den danske arkitekt Bolette Blædel har udviklet. Hun fandt et område, hvor der ikke fandtes mange typer legetøj på markedet, og det var nemlig legetøj, som appellerede til leg og bevægelse. Hun designede så en serie multifunktionelle og motorisk stimulerende tumlemøbler, som børn havde lyst til at lege med. BObles fik hurtigt international anerkendelse, og er blevet hædret med flere designpriser, så der er tale om gennemtænkt legetøj til børn, der motiverer dem til bevægelse.

Bevægelsesglæde og sansemotorik

Når børn leger, så skal de være glade, og de skal bevæge sig. De skal opleve noget, og det skal ikke være for monotont. Godt legetøj kan anvendes på mange måder, og dette er samtidigt målsætningen for bObles legetøj. Målet er at stimulere legen til en glad motorisk udvikling, sådan så børn kan pleje sin nysgerrighed og udvikle sig motorisk. Børns sansemotorik er fundamentet for udviklingen af deres personlige, sociale og faglige kompetencer. Pædagogisk legetøj er derfor med til at styrke børns selvværd, indlæringsevne og sociale kompetencer, når de har en god kropsforståelse.

Faktisk anvendes bObles produkterne i dag professionelt flere steder herunder:

  • Dagpleje
  • Daginstitutioner
  • Biblioteker
  • Skoler

Find bObles på nettet

Mange familier vælger derfor også at anskaffe sig bObles legetøj til børneværelset, så børnene hjemme kan lege med stimulerende og lærerigt legetøj. Du kan finde bObles i flere større legetøjsbutikker, men den hurtigste og nemmeste metode er at gå online på nettet i en webshop og se deres udvalg af legetøj.

bObles kan for eksempel findes i den landsdækkende kæde Kære Børn, så derfor kan du finde masser af bObles legetøj på Kære Børns webshop. Her kan du nemlig finde hele deres udvalg af legetøj, og du kan nemt bestille det via hjemmesiden.

Husk, at du på en webshop altid har 14 dages fuld returret, og denne rettighed har du ikke, når du handler i en fysisk butik.