Gør et kup på børneudstyr til Black Friday

Det er ikke lang tid siden min dejlige og smukke baby kom til verden. Men, jeg må dog konstatere, at det har skabt en stor økonomisk byrde (som man lige glemmer til at starte med). Hvis du som jeg, også er nybagt mor, kan du sikkert også nikke genkendende til den større økonomiske byrde det bringer med sig at få en lille guldklump. Det er som om, at listen med børneudstyr aldrig får en ende!

 

Den økonomiske byrde kan lettes

Selvom det kan være lidt svært at tro på, at den økonomiske byrde for en periode kan lettes, så er det rigtig nok. Jeg holder som altid øje med de gode tilbud, og faldt forleden over en reklame rettet mod børneudstyr på Black Friday.

Ja tak, tænkte jeg, da jeg og min bedre halvdel virkelig bruger mange penge på tøj, bleer, sutter og hvad der ellers alt er! Har I også set eller tænkt over det? Sidste år lagde jeg ikke rigtig mærke til fænomenet, da jeg havde travlt med at planlægge baby og alt muligt andet. Men efter hvad jeg kan se, kan der spares mange penge hist og her, hvis man kan give sig selv tiden til at gå efter de rigtige tilbud (og det kan jeg godt i år!).

 

Tag tid til dig selv

Et rigtig godt tip jeg kan give er, at tilbringe dagen for dig selv! Jeg har i hvert fald allerede givet klart udtryk til manden min om, at jeg gerne vil have en dag, hvor jeg bare går rundt og shopper med sig selv – og det er altså blevet på Black Friday d. 27. november – så kan jeg nemlig shoppe lidt andet end børneudstyr også (uden han lægger mærke til det på kontoen).

Det er da smart og hyggeligt. Så kom væk fra ammepuden den dag – så er der overskud til skrig, skrål og gylp igen bagefter.