Privatleasing løser vores transportproblemer

Som nybagte forældre opstår der mange nye situationer i hverdagen, og hvis familien ikke har en bil i øjeblikket, så bør man måske springe til nu og få løst dette transportproblem enten med et bilkøb eller med privatleasing. Visse steder i Danmark findes der et godt og udbygget offentligt transportnet med busser, toge og metro, som kan bringe jer nemt og hurtigt til både vuggestue, børnehave, skole, job, læge, indkøb og andre nødvendige steder, men andre steder er det simpelthen nødvendigt med en bil, især når man nu pludselig har fået børn. Det er praktisk og hurtigt lige at få barnevognen med i bilen og få børnene i barnesæderne. Det kan undertiden være et mareridt at medbringe småbørn i busser og toge. Men det kan også være svært at overskue udgifterne ved at købe bil, da man jo kan risikere dyre mekanikerregninger på reparationer samt et ukendt tab på bilen efter få år. Man bør overveje privatleasing som en løsning på dette problem, da man således altid vil have adgang til en ny moderne og driftssikker bil, og man vil altid præcis kende sine månedlige udgifter til denne. Med privatleasing bør man ikke bekymre sig om uventede udgifter, som ødelægger økonomien.

 

Hvad koster privatleasing?

Man kan forvente følgende udgifter ved privatleasing: En førstegangsydelse (dvs. udbetaling) på under 10 % af bilens nypris, og en månedsydelse på under 1 % af bilens nypris ved en leasing periode på 3 år. Kan leasingselskabet tilbyde dette, så er det et fornuftigt og konkurrencedygtigt tilbud, som ofte er en bedre løsning for jer frem for at købe en bil. En god ny bil koster eksempelvis 250.000 kr., så her bør førstegangsydelsen altså være under 25.000 kr., og den månedlige ydelse skal være max. 2.500 kr., før der er tale om et godt tilbud. Du bør derfor gå til den bilforhandler, hvor priserne er billigst, hvilket normalt vil være bilimportøren. Her vil man ofte kunne arrangere en fornuftig løsning med privatleasing, som vil kunne sikre jeres familie en komfortabel løsning på transporten fremover. Man kan kontakte flere bilforhandlere og indhente tilbud, og man kunne eventuelt starte med at kontrollere Audi hjemmesiden, idet man her kan finde gode og billige løsninger på privatleasing . Audi er jo indbegrebet af en driftsikker og elegant bil, som man kan stole på i alle henseender, så denne type bil kunne være udmærket til at klare behovet for en lille familie med nyfødt baby.

Fordele og ulemper ved privatleasing

Man kan også vælge at købe en ny eller lettere brugt bil, som kan være en fornuftig løsning, hvis man kender sit kørselsbehov mindst 4 år ud i fremtiden, hvilket langt fra alle gør. Som bilejer er det vigtigt, man kender til brugt værdien af sin bil, som er afgørende for økonomien. Når man foretager privatleasing, skal man ikke bekymre sig om den slags detaljer, som leasingselskabet tager sig af. Ved at lease en bil slipper man også for udgifter til de almindelige serviceeftersyn, der som regel er inkluderet i privatleasingaftaler. Hvis du forventer at beholde bilen i mere end leasingperioden på normalt 3 år, så er det som regel ikke en fordel at lease.

Fordele:
1) Du skal ikke låne penge.
2) Service er inkluderet.
3) Du skal ikke bekymre dig om restværdi.

Ulemper:
1) Du bindes til bilen i en periode.
2) Du kan ikke tjene på bilen.
3) Leasingselskabet skal også tjene penge.

Skriv en kommentar