Nyd familielivet med en brugt Audi A1

Det er et stort skridt at få familieforøgelser – især første gang er det en stor omvæltning for den lille familie. Der er rigtig mange ting, der skal klares, før man er klar til at give den nye baby en god og tryg opvækst her i verden. Man skal jo hen og investere i bleer, sutteflasker, tøj og sko, legetøj, pudder, shampoo, diverse cremer og olier, medicin, barnevogn og meget mere. Mange mindre familier klarer det daglige transportbehov med en cykel, scooter eventuelt kombineret med offentlige transportmidler såsom busser og toge, men når man får en baby, så er det i de fleste tilfælde nødvendigt at få anskaffet en bil til det kommende kørselsbehov i familien. Jeres baby kan placeres i et babysæde, der kan monteres på bilens bagsæde, og nu kan familien komme rundt sikkert og med stil.

Skal man vælge ny eller brugt bil?

I Danmark er det temmelig dyrt at have bil, da der kommer mange faste udgifter ved siden af selve benzinudgiften, og det er jo disse udgifter:

  • Vægtafgift og grønne afgifter til staten
  • Ansvarsforsikring eller kasko på bilen
  • Eventuelle renter og afdrag på bilen
  • Service og reparationer
  • Værditabet på bilen

Trods alle disse udgifter på bilen, så er det alligevel en behagelig og komfortabel luksus at kunne komme rundt med hele familien til både job, skole, indkøb, ferie og besøge familie mm. De færreste har råd til at købe en ny bil kontant, men heldigvis er renterne lave, så det kan godt betale sig at købe en god bil på afbetaling, og hvis man vælger en kvalitetsbil, så kan en brugt Audi A1 måske være det bedste valg, da dette er en bil, der har plads til mindre familier, og bilen har høj sikkerhed indbygget og er beregnet til mange års kørsel.

Prisen på en brugt Audi A1

Audi A1 er Audis mindste bil, og den koster fra 220.000 kr. og opefter, men man kan ofte købe en brugt Audi A1 med garanti til en noget lavere pris, og bilen kan naturligvis også leases som regel fra 2.500 kr. om måneden. Hvis man gerne vil beholde bilen i mere end 3-4 år, så er det billigst at købe bilen, idet man ofte kan nøjes med en mindre udbetaling og nyde de billige billån, der kan komme helt ned under 1 % pr. år. På Audis hjemmeside kan man finde en brugt Audi A1 med AAP, der er Audis garanti på brugte biler, der leveres på samme betingelser og garanti som helt nye biler.

Skriv en kommentar