Derfor er støttestrømper gode under graviditeten

Det kan være enormt belastende for kroppen at være gravid, når man har et job, hvor man bevæger sig meget i løbet af dagen. Mange er i forvejen ømme i kroppen og har problemer med at ben og fødder svulmer op. Dette kan imidlertid afhjælpes med nogle gode støttestrømper, der kan være med til at gøre dagen som gravid på job lidt nemmere at komme igennem. Støttestrømper kan i øvrigt også være gode for ikke-gravide, der er meget aktive i deres job.

Støttestrømper giver øget komfort

Arbejder man for eksempel indenfor sundhedssektoren, hvor man ofte går meget rundt i løbet af dagen, kan nogle have tendens til at få enormt ømme ben i løbet af dagen og når dagen er omme. Dette kan være et endnu større problem for gravide kvinder, der i forvejen let kan få opsvulmede fødder og ben grundet graviditeten.

Dette kan dog forbedres markant og give en øget komfort ved brug af støttestrømper, da de giver den fornødne støtte til ben og fødder, der formentlig vil blive mindre ømme.

Støttestrømper kan altså også være med til at afhjælpe søvnløse nætter med uro i benene, da de giver ekstra støtte i løbet af dagen og ens ben dermed vil blive mindre belastet.

Find farverige støttestrømper

Hos Color4Care finder du et stort udvalg af farverige støttestrømper i en rigtig god kvalitet til favorable priser. De koster 149 kroner for et par, hvilket er en god pris for støttestrømper af denne kvalitet. De fås desuden i et utal af farver og mønstre, hvilket gør hverdagen lidt sjovere. Det er en fin måde at sætte lidt kulør på hverdagen på uden at skabe alt for meget opmærksomhed omkring sig, hvis man ikke ønsker det.

Billedekilde: www.color4care.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *